Cautare

2096 de rezultate pentru "sorin bota" (3.70 secunde)
El a facut anuntul cu putin timp inainte de inceperea conferintei si a precizat ca se gandeste la o echipa din care ar dori sa faca parte Adrian Severin, Marian Sarbu, Cristian Diaconescu, ba chiar si Sorin Oprescu daca va reveni in partid, asa cum a declarat public mai demult.
Realitatea.net a scris luni, citand surse din PDL, ca, in echipa cu Sorin Frunzaverde si Cezar Preda, Vasile Blaga va propune un guvern de uniune nationala, iar din acesta ar urma sa faca parte USL si UDMR.
Sorin Oprescu e cotat in unele sondaje cu 70-80%, ceea ce reprezinta garantia ferma a realegerii sale. ... Din nefericire, Sorin Oprescu are antecedente severe in ce priveste autosuficienta:
La fel ca si presedintele interimar, Emil Boc, vicepresedintele PD Sorin Frunzaverde considera inoportuna fuziunea dintre democrati si liberali fiindca, pe de o parte, a fost constituita “in sfarsit“ si doctrinar o alianta dintr-un partid de centru si unul de dreapta, iar pe de alta parte, fiindca suportul electoral pentru o alianta este mai mare.
Fostul consilier prezidential, Ioan Talpes, a decis ca afirmatiile facute la adresa sa de catre Sorin Frunzaverde, presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, reprezinta un motiv suficient pentru a-l actiona pe acesta in judecata.
Sorin Oprescu: "Am vrut sa incerc 20 de masini electrice..." Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei, a declarat, pentru Gandul, ca a intentionat sa probeze 20 de prototipuri de masini electrice, ca sa-si dea seama daca sunt viabile pentru traficul din Capitala, dar a fost victima unor promisiuni neonorate.
Fostul director al Ziua, Sorin Rosca Stanescu, va lansa o platforma online pe care va dezvolta mai multe site-uri, printre care si unul de stiri.
Autostrada promisa de Sorin Oprescu poate incepe cel devreme peste 3 ani".
Seful Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, Sorin Blejnar, a acuzat joi ca unii dintre salariatii Garzii Financiare (GF) nu cunosc suficient legea pe care trebuie sa o aplice.
Actualul primar general, Sorin Oprescu, ar putea fi bine pozitionat pentru Cotroceni.
De directiva venita de sus aflasera si cei doi viceprimari, Sorin Iordache si Gheorghe Nedelescu. ... In mod surprinzator, doar cateva minute mai tarziu, Sorin Iordache incerca sa paraseasca biroul, de unde teoretic lipsea.
"Sesizarea Inspectiei Judiciare pentru dispunerea si efectuarea unor verificari cu privire la apararea independentei sistemului judiciar, ca urmare a promovarii in spatiul public, incepand cu data de 25 iunie 2013, prin intermediul postului de televiziune Antena 3, precum si a unor publicatii on-line, a unor afirmatii de natura a aduce atingere independentei justitiei, la adresa procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie, a institutiei Directiei Nationale Anticoruptie si a sistemului judiciar in ansamblul sau, in contextul instrumentarii cauzei privind pe inculpatul Sorin Alexandrescu si altii".
Liderul PD Emil Boc a declarat ieri ca Sorin Frunzaverde a participat "din punct de vedere administrativ" la intalnirea delegatiei PPE cu reprezentantii PSD de la Hotelul "Phoenicia", sustinand insa ca intre PSD si PD nu exista intalniri politice.
Totodata, liderul Partidului Conservator se declara victima unei diversiuni politice cu implicatii economice puse la cale de omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu. ... Sorin Ovidiu Vantu se declara mahnit de afirmatiile lui Voiculescu.
Presedintele interimar al PSD Bucuresti, Sorin Oprescu, a anuntat ieri ca, in functie de decizia de azi a Consiliului filialei, alegerile pentru functiile de conducere ale organizatiei ar putea avea loc maine, la Conferinta Municipala.
PSD Bucuresti ar putea decide in aceasta saptamana inlocuirea lui Dan Ioan Popescu cu Sorin Oprescu. ... La ora actuala, PSD Bucuresti este condus interimar de senatorul Sorin Oprescu.
Sorin Oprescu si Marian Vanghelie au tinut ieri prima conferinta de presa in calitate de lideri statutari ai PSD Bucuresti, dupa alegerile de joi:
"Consiliul Local Mangalia a devenit tinta acestor articole si trebuie sa luam atitudine impotriva acestor ziaristi care sunt prost informati, care ne denigreaza de ceva timp", a declarat Sorin Cucoranu, consilier local din partea PNL.
Elena Udrea participa la reuniunea PPE ca membra a delegatiei PD, alaturi de presedintele democrat, Emil Boc, presedintele executiv Adriean Videanu, secretarul general Vasile Blaga si vicepresedintii Sorin Frunzaverde si Anca Boagiu.
Deputatul PNL de Gorj Sorin Marian Paveliu risca sa fie exclus din partid pentru ca a criticat politica ministrului liberal al Sanatatii, Eugen Nicolaescu.
google-analytics.com